Beoordelingen van Sushi Station Utrecht

Recente recensies

5.0
Karlijn
gisteren

Heerlijke sushi en pokebowl! Ook goede grote porties pokebowl. Bezorgd altijd op tijd maar meestal eerder maar dan bellen ze of het kan. Super goeie tent

-
gisteren
W
5 december 2021

Hele lekkere sushi. En de iets mindere ervaring van de vorige keer helemaal goed gemaakt! Dank

KH
4 december 2021

Eten was goed, alleen geen wasabi en sojasaus bij.

Jochem
3 december 2021

De bestelling was niet compleet. Na een belletje zeer snel hersteld. Super tevreden.

Erik van Dijk
3 december 2021

Snelle bezorging alles super vers 👍👍

JB
30 november 2021
J Muller
30 november 2021

Ditmaal GEEN soja saus EN wasabi. Regelmatig of het één niet of het ander niet erbij. Ditmaal beide niet…

Horecatroubleshooter
30 november 2021

Lekker gegeten en optijd

paul van belzen
29 november 2021
Juliana
28 november 2021
Martin
27 november 2021

Goede sushi, helaas werd de bestelling ruim 30 minuten te laat bezorgd.

Rob
27 november 2021

Prachtige schaal met verschillende soorten sushi. En de smaak was voortreffelijk. Echt een feestje om hiervan te smullen.

Nadeem
27 november 2021

Eten was goed, bezorging was dramatisch, na 2 uur wachten op onze bezorging konden we het alsnog zelf af gaan halen

Jochem Westerhof
27 november 2021

18.00 besteld. 21.04 bezorgd. 3 uur later. Julie waren telefonisch volstrekt onbereikbaar. Alleen maar de voicemail. We hadden inmiddels brood gegeten. Het kan zijn dat het allemaal niet lukt, maar bel dan gewoon op, als dat zo is. Dan hadden we wat anders kunnen regelen. Ik verwacht mijn geld terug.

Mirjam
27 november 2021
Leonie
26 november 2021

We hadden de crispy box. Alle sushi waren heel erg zout. Zo zout dat je de echte smaak niet proefde. Jammer!

Anna
25 november 2021

Lekker zoals altijd en perfect optijd bezorgd.

Alessandro
24 november 2021
Harry
22 november 2021

erg trage levering, kwaliteit goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CP
21 november 2021

Sushi was erg goed. Eten was meer dan een uur te laat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique smits
19 november 2021

Netjes gebeld dat ze later kwamen. Helaas was onze snackbox al koud bij uitkomst en daarom niet lekker meer

Bert
18 november 2021

We hebben veel sushi bezorgers geprobeerd, maar deze is toch veruit de beste. De sushi is zo lekker en altijd snel bezorgd!

J.Bell
17 november 2021

Very good (especially without mayo) . The delivery was good and took in consideration our request. Thank you

Juud
16 november 2021

Altijd verse sushi, goed van smaak en uitstekende kwaliteit. Porties meer dan goed. Ook de bijgerechten zijn erg smakelijk.

Lizette
13 november 2021

Superlekkere sushi, bezorger iets later (minimaal) maar bood gelijk netjes zijn excuus aan dus geen probleem! Aanrader!

Van Schaik
12 november 2021
Hilly
6 november 2021

heerlijke super verse sushi

Karin Beumer
6 november 2021
Ferry
6 november 2021

Heerlijk en complimenten over de vegavariant. Snel bezorgd.

Bianca
5 november 2021

Bijna 2 uur moeten wachten op bezorging

Lianne
5 november 2021
Hoogerbrugge Remco
3 november 2021
Carola
1 november 2021

Heerlijk!! Netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
31 oktober 2021
Loes
31 oktober 2021

We zijn betere sushi gewend van sushi station leidsche rijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
31 oktober 2021

Ze waren 45 min te laat. Inmiddels weten we dat (bestellen altijd hier en zijn nog geen 1x keurig op tijd geweest) dus houden al rekening met de bezorgtijd opgeven ;-) Die doen we standaard wat eerder. De sushi smaakt heerlijk. Dat maakt het langer wachten elke keer weer goed :-)

Sijbrandij
30 oktober 2021

Bestelling veel te laat geleverd

Angela
30 oktober 2021

Heerlijk!

L.
29 oktober 2021

Zaten helaas (weer) geen stokjes bij de bestelling. Verwacht je wel als je sushi besteld.

Muller
29 oktober 2021

Wederom geen soja saus en wasabi. Dit is al de derde keer dat er iets vergeten wordt. Gaarne meer focus. Dank!

Amy
29 oktober 2021

Helaas de extra unagisaus vergeten. Voor de rest weer lekker als altijd.

Irina
28 oktober 2021

Sushi zijn heerlijk. Bezorging dit keer was behoorlijk te laat.

Marc
26 oktober 2021

Super snel en lekker

Sandra
26 oktober 2021

Aanrader! Verse en heerlijke sushi!

Wesley
24 oktober 2021

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
24 oktober 2021
Li
24 oktober 2021

Echt heerlijke sushi!

Horecatroubleshooter
23 oktober 2021

We bestellen nu al een tijdje bij jullie alleen gister had ik een kleine opmerking ,ik had het menu sushi lover besteld maar leek me een beetje weinig er was drie kwart van de ronde box was gevuld qua plek. En meestal zit ie helemaal vol. Maar de smaak was prima en was super optijd. Blijf zeker bij jullie bestellen 👍🏼👍🏼

Khad
23 oktober 2021

Lekkere verse sushi op tijd bezorgd

Alesya Halavach
19 oktober 2021

Lekker vers!

Roos
19 oktober 2021

Sushi was lekker! Leuk ook dat je zelf je favo combi kan samenstellen. Alleen de bezorging was wat minder, sushi was geplet waardoor het er niet smakelijk en mooi uitzag.

Laura van Hattem
18 oktober 2021
BSN
17 oktober 2021

Heerlijk eten voor de een goede prijs.

Inez Cohen
14 oktober 2021

Altijd heerlijk verse sushi en super snelle bezorging!

Aaf Visser
12 oktober 2021

prima

Amy
10 oktober 2021

Heel lekker en ontzettend snel bezorgd!

Anna
9 oktober 2021
Eddy Poppes
9 oktober 2021
Emilie
8 oktober 2021
Lizette
2 oktober 2021

Perfect! Zowel de kwaliteit als de supersnelle bezorging!

Daniel
1 oktober 2021

Deze keer weer top!

Esma
1 oktober 2021

Erg jammer zat zo weinig groente op dit keer, meer kleverige rijst dan groente.

Im
30 september 2021

Top sushi heerlijk en op tijd

Souad
29 september 2021

Alles was top! Snel bezorgd en eten was heerlijk! Zeker een aanrader!

Joop Bruins
27 september 2021

Naar mijn bevinding écht vers, altijd uitstekend van kwaliteit in opmaak en ingrediënten. Zeer klantvriendelijk, levering zeer dicht bij afspraaktijden. Kortom: geen wanklank - alle lof. Aanbevolen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
26 september 2021

Lekkere sushi, maar bij mijn bestelling had ik gevraagd om geen sushi met salade toe te voegen, en die zat er helaas wel bij, dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
25 september 2021

Iets was niet in orde, werd goed en snel opgelost. Heel fijn!

Laura
22 september 2021
ERZO
20 september 2021

goede verse sushi, rijst mag wat zuurder.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alessandro
19 september 2021

Altijd heerlijk sushi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Burger
19 september 2021

Heerlijk, buiten gewoon.

Janet
18 september 2021
R. Houwen
17 september 2021

Hele goede en gevarieerde sushi. We hebben zitten smullen. Bezorging was ook perfect. Precies op het afgesproken tijdstip. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
11 september 2021
Stijn
10 september 2021

Prima sushi, snel bezorgd

Kasper
10 september 2021

Eerste keer besteld en eindelijk weer eens prima sushi! Vaak elders besteld (of opgehaald) wat meestal tegen viel. Sushi station is voor herhaling vatbaar!

Bink
8 september 2021

Lekkere hapjes! Toffe bezorger 💪

S.
8 september 2021
Lia van Norden
5 september 2021

Heel lekker allemaal we hebben genoten. Zag er goed verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was op de afgesproken tijd.

Justine
4 september 2021

Lang op moeten wachten maar was wel erg lekker

Sharon
4 september 2021

Altijd lekker

Bianca
4 september 2021

Heerlijke sushi en wat een mooie zachte sashimi.

Martijn van Andel
31 augustus 2021

Het waren weer heerlijke Poke Bowls!

Treffers
30 augustus 2021

Prima.

Geertje Verhoef
30 augustus 2021

De bezorging zou een uur zijn maar, het eten was er al met een half uur! Top. Het was weer heerlijk, de warme hapjes waren goed warm ook heerlijk! Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ma
29 augustus 2021

Prima lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
29 augustus 2021

Heel tevreden. Moesten even wachten, maar dús vers. Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ingrid Kuiken
29 augustus 2021
ERZO
29 augustus 2021

smakelijke sushi, maar de rijst van een aantal was nog warm! jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carolina
27 augustus 2021

Heerlijke sushi, word mooi gepresenteerd. Kip- en garnalen spiesjes waren ook lekker. Mag volgende keer iets warmer. Alle sausjes zitten er netjes bij. Bezorging was een kwartiertje eerder.

Saskia
24 augustus 2021

Was weer lekker Hebben jullie ook zoet zuur saus bij de gebakken garnaal. De zalmkleurige mayonaise achtige saus is er niet lekker bij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arjan
24 augustus 2021

Hier maken ze heerlijke Pokebal. Voor Pokebal moet je echt hier naar toe! Jij wil toch ook gezond eten? Een bak met Pokebal met een lekker sausje naar keuze en je zit helemaal vol.

Yeshwant
23 augustus 2021

Super lekkere suschi met een goede prijs kwaliteit verhouding :)

Lisa
20 augustus 2021

Heerlijke pokebowls!

S.
20 augustus 2021
Jessica
20 augustus 2021

De bezorger kwam naar mijn mening iets te dichtbij. Zeker aangezien er nog altijd corona heerst en afstand houden nog steeds belangrijk is en dit niet gedaan werd door de bezorger. Verder was de bezorger netjes op tijd en het eten was van goede kwaliteit en zag er netjes uit!

Servet
20 augustus 2021
Mildred
17 augustus 2021

Heerlijke sushi, helaas iets te laat bezorgd.

S.
16 augustus 2021
Har
11 augustus 2021

Heerlijke sushi. Box was echt lekker. Alleen jammer dat er geen stokjes meegeleverd worden. Met vork is toch minder leuk.

Jennifer
9 augustus 2021

Heel lekker en vers nieuwe favoriet in leidsche Rijn

Jan
8 augustus 2021

Bestelde sashimi tonijn en zalm en een alleen zalm. Alleen zalm was vers, de gemengde was niet vers, stond misschien al een tijdje te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miriam
7 augustus 2021

Bezorging iets langer dan verwacht de sushi was lekker! Beter losse rolls bestellen dan een box is mijn mening de komkommer salade was ook erg lekker erbij

Marcelo
5 augustus 2021
Joey
4 augustus 2021

Gewoon geweldig

Anna
2 augustus 2021

Het was super lekker zoals altijd en heel snel bezorgd! De spicy tuna mag van mij alleen meer spicy. Er zit altijd weinig van de spicy topping op.

Saskia
1 augustus 2021

Lekker gegeten Was snel klaar Aanrader!

Kris
31 juli 2021

Heerlijke verse sushi. Snel bezorgd op zaterdag.

Priscilla
31 juli 2021

Heerlijke sushi, snelle en vriendelijke levering!! Super veel vis in de sushi ( is weleens anders )

Enikö
30 juli 2021
Gekopsushi
29 juli 2021

De schaal sushi was geweldig, goed gevuld en strak opgerold, dat maakt het oppakken met stokjes ook gemakkelijker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tanya
26 juli 2021

Het was super lekker! Zeker een aanrader

clg van schaik
25 juli 2021

Heerlijke verse sushi gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
24 juli 2021

Goede servisce, snel klaar, en vooral prima Sushi..

CK
24 juli 2021

Good sushi

Fam.Kleijnenburg
24 juli 2021

Heerlijke en smaakvolle gerechten.Blijf dit zo volhouden. Maken zeker vaak van jullie service gebruik

Ad
24 juli 2021
Taner
24 juli 2021

Pas terug van vakantie en hadden erg uitgekeken naar de sushi van Sushistation! Wat hebben we weer eens genoten :) Bedankt!

Richard Roozen
20 juli 2021

Zoals altijd geweldig! De mini loempia’s waren er niet. Daar werden we netjes over gebeld. Als vervanger zijn er meerdere gerechten toegevoegd door de medewerkers.

Ellis
19 juli 2021

Lekkere sushi !! Précies op het afgesproken tijdstip bezorgd… voor herhaling vatbaar.

Huub miltenburg
18 juli 2021
Sesam
17 juli 2021

Was supersnel geleverd en erg lekker! Bedankt jongens:)

Daniel
16 juli 2021

Bezorging weer keurig op tijd en het was weer heerlijk!

Van wijk
15 juli 2021

Lekkerste sushi in de omgeving!

Malika
10 juli 2021

Lekker en goede kwaliteit

Lizette
10 juli 2021

Heerlijke sushi, goede prijs en snelle bezorging!

Yas
9 juli 2021
Anoniem
8 juli 2021
Britt Weenen
4 juli 2021
Marnix
2 juli 2021

Prima prijs/kwaliteitverhouding en supersnelle bezorging!

Fred
1 juli 2021

Netjes op tijd klaar. Zag er goed uit en het smaajte heerlijk

Dorette
1 juli 2021

Zeer prettig en goede kwaliteit

Carolien
30 juni 2021
Hajar
28 juni 2021

Toppers! Heerlijk eten en uitstekende service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Schaken
27 juni 2021

Heerlijk gegeten! Smaakvol en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jelle
26 juni 2021

Wederom erg lekker. Er werd aangegeven dat de bestelling over een uur geleverd zou worden, maar 25 minuten later stond de bezorger al voor de deur. Perfect.

joey
26 juni 2021

Het eten is heerlijk, alleen waren ze mijn wasabi mayonaise vergeten.

Dorette
22 juni 2021

Heel goede kwaliteit en service

Ger
21 juni 2021
Jolanda
21 juni 2021
Chav
19 juni 2021

Super snel geleverd en zeker niet onbelangrijk het eten was super vers! Voor herhaling vatbaar.

YG
15 juni 2021

Allereerst was de bestelling er razendsnel, 20 min sneller dan de eerste bestellingstijd. De inhoud was echt zeer lekker. Zal zéker opnieuw bestellen! Complimenten!

Aaf Visser
15 juni 2021

was prima

Monique
14 juni 2021

Glutenvrij was mogelijk! Nog als tip, glutenvrije sojasaus erbij

Seda
14 juni 2021

Sushi was super lekker en heerlijk vers!. Dankjewel!

Amber
13 juni 2021

Netjes op tijd. Chef’s box heerlijk, crispy box ook lekker. Geweldig vers ik heb er van genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rachel Onink
13 juni 2021

Ontzettend snelle en duidelijke service. De sushi was ontzettend vers, en we hebben genoten. Dit wordt zeker onze nieuwe sushi tent, en blijven hier zeker naar terug gaan!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
12 juni 2021

Goed verzorgd en erg lekker !

Monica
11 juni 2021
Theo
9 juni 2021

Zoals altijd vers en heerlijk

Sylvia
7 juni 2021

Lekkere sushi, mooie presentayie en goed van smaak.. zeker voor herhaling vatbaar

Sjoerd
7 juni 2021

Lekker en op tijd

Henk
6 juni 2021

De sushi was weer heerlijk, zoals we gewend zijn van Sushi Station. Ook de bezorging was precies op tijd. Top en zeker een aanrader!

Koen
5 juni 2021

Lekker, vers, super snel bezorgd (na 15 min.)

Ilonka
4 juni 2021

Super lekker en heerlijk vers ! Echt genieten !! Een echte aanrader !

Sylvia
4 juni 2021

Heerlijk vers en in een mooie schaal bezorgd. Bezorging was op tijd

RK
3 juni 2021

Bezorging was iets vertraagd maar werd netjes 15 min vtv gebeld. Helaas bleek 1 gerechtje te ontbreken maar na hierover te hebben gebeld met sushi station werd het keurig nageleverd en kreeg ik er een bakje zeewiersalade bij. Het eten was zoals altijd erg lekker en vers!

Hanne
3 juni 2021

Heerlijke sushi, snel gebracht!

Rin
1 juni 2021

Érg blij met onze eerste bestelling hier; fijne sushi, speciale instructies klopten, genoeg sojasaus én eetstokjes, relatief snel geleverd; voor herhaling vatbaar!

Hanne
1 juni 2021

Heerlijke Pokebowls, en snel gebracht! Bedankt!

Stella
1 juni 2021

Het was weer top!

Anna
31 mei 2021
Ils
30 mei 2021

Snelle bezorging g en goede sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Udo
25 mei 2021
Anoniem
25 mei 2021
Nicole
24 mei 2021

Veel keuze en lekkere toppings. Het nadeel vind ik dat de sushi’s zo groot zijn. Ze horen kleiner te zijn, bite size. Alles in verhouding. Rijst-topping ratio is wat vreemd maar goed voor de prijs is het verder prima.

Renate
24 mei 2021

Voor het eerst hier Sushi besteld. Super lekker, vers em goede smaken. Vriendelijke bezorger. Hier gaan wij zeker de volgende keer weer bestellen.

Nikita Versteeg
24 mei 2021
Arjan Ploeg
24 mei 2021

We moesten van Jasper hier eens sushi bestellen. Goede tip. Het was heerlijk! Ik heb pokebal gegeten. Zalig hoor. Grote portie. Zeker een aanrader. Wij gaan hier vaker eten bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Arjan, heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Katja
23 mei 2021
Angelique
23 mei 2021

Superlekker! Met liefde klaargemaakt, dat proef je.

Reactie van Sushi Station

Blij dat alles naar wens was Angelique

TJEX
22 mei 2021

Normaal maken we zelf thuis sushi, dus we kopen het niet vaak buiten de deur. De sushi van Sushi Station Utrecht (sushi lover menu) is ons erg goed bevallen. Erg vers en lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Tjex, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Martijn
19 mei 2021
I. Titus
17 mei 2021

Menu's smaken prima en goede kwaliteit Bezorging op tijd

Ja elgh
16 mei 2021

De sushi was vandaag weer heerlijk, en stipt op tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Ja Elgh, fijn dat alles weer naar wens geweest is! Graag tot de volgende keer!

Ruud
16 mei 2021
Rob van der Veer
15 mei 2021

Eten was weer voortreffelijk helaas duurde de bezorging wel iets te lang. Maar.goed het blijft zeer de moeite waard

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Rob! Excuses dat het niet helemaal goed is gegaan met de bezorging, maar gelukkig is alles opgelost. Graag tot de volgende keer!

van Gend
13 mei 2021

Goede kwaliteit en snel bezorgd!

Hailey
11 mei 2021

Kwaliteit van de sushi is super! Goed vers en verhouding is perfect. We gaan zeker snel weer een keer bestellen.

Danny
9 mei 2021

Sushi werd netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger! Ondanks er helaas geen stokjes bij de bestelling was geleverd smaakte de sushi erg goed! Tot de volgende keer Sushi Station Utrecht!

Lilian
7 mei 2021
Judith
6 mei 2021

Top zoals altijd!!!

Lian
5 mei 2021

Ditmaal hadden we de sushi station box. Veel verschillende soorten sushi en allemaal lekker. Helemaal heerlijk waren de dikke plakken sashimi van zalm en van tonijn. Heerlijk zacht. Smullen!

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de leuke reactie!

Kees
5 mei 2021

De sushi werd snel bezorgd, was kraakvers en erg smaakvol! Heerlijk en waar voor zijn geld!

Reactie van Sushi Station

Bedankt voor de mooie beoordeling Kees

Marisol
4 mei 2021
LR
3 mei 2021

Lekkerder dan Shabu

Hans
3 mei 2021

Altijd hoge kwaliteit sushi en correcte bezorging. Veel keuze in het menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Hans, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Sarah
3 mei 2021
Sabina
3 mei 2021
Claire
2 mei 2021

Goede service en lekker gegeten. Komen zeker nog een keertje terug!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Claire, fijn dat alles weer naar wens geweest is! Graag tot de volgende keer!

Alex
2 mei 2021

Lekkerste sushi in Leidsche Rijn.

Reactie van Sushi Station

Beste Alex, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Lidia
1 mei 2021
Marika
1 mei 2021

Super vers en lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste Marika, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Nicole
1 mei 2021

19:00 besteld, 20:55 was het eten er. Dat is wel overdreven lang. Bestel wel vaker hier normaal duurt het niet ZO lang. Sushi is verder prima, rijst/sushio ratio kan wel wat aan worden gedaan het zijn niet echt bite-size sushi’s zoals het hoort.

Marco
30 april 2021

Super lekkere sushi.

Sanne
30 april 2021

Lekker, vers en snel bezorgd

Reactie van Sushi Station

Beste Sanne ,bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

LL Zhang
30 april 2021

perfect, dank je wel!

Marisol
29 april 2021
LL Zhang
28 april 2021

de bestelling was weer top! we gaan snel weer bestellen bij jullie.

Reactie van Sushi Station

Blij dat alles naar wens was LL Zhang

Lil
27 april 2021

Zalig en genoeg wasabi en soja . 👍

Olga
27 april 2021

De pokébowls die wij hadden besteld, met zalm en tonijn, waren weer prima samengesteld en lekker.

Marianne
27 april 2021

Heerlijke sushi! Voor herhaling vatbaar, echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Theo
27 april 2021
Eddy Poppes
27 april 2021
MM
21 april 2021
Joke Smit
21 april 2021

Sushi was heerlijk vers! Voor herhaling vatbaar

Reactie van Sushi Station

Beste Joke, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Eva
20 april 2021

Snelle, fijne service

Priyanka
20 april 2021

Sushi station is momenteel mijn favoriete sushi plek! Heerlijk vers en superleuk verpakt.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest! We zien u graag terug bij Sushi Station.

J.Willemsen
19 april 2021
Jaap
18 april 2021

Gelukkig dit keer mooi op tijd. En een lekker gevarieerde box.

Reactie van Sushi Station

Beste Jaap, fijn dat alles weer naar wens geweest is! Graag tot de volgende keer!

Leonie
18 april 2021

Fijne sushi. Warm, lekker. En er wordt goed rekening gehouden met opmerking over allergie.

Reactie van Sushi Station

Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest!

Woo
17 april 2021
paulien
17 april 2021

heerlijk gegeten. kwalitatief goed.

DOLFIN
16 april 2021
Danielle
15 april 2021

Best sushi ever! Always right on time and amazingly delicious, period.

Alex
15 april 2021

Het ritje vanuit Maarssen was het wéér dubbel en dwars waard!! De kwaliteit is áltijd top én vriendelijk personeel! 👌🏻👍🏻 Jammer dat jullie niet in Maarssen bezorgen... 😉

Reactie van Sushi Station

Beste Alex, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. Wie weet zullen we ooit in Maarssen bezorgen. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Mm
14 april 2021

Helemaal prima!

Hein
14 april 2021

De beste sushi in Nederland en omstreken!

Llz
13 april 2021

Dank jullie wel! Sushi lovers menu was erg goed bevallen we komen nog een keer terug.

Reactie van Sushi Station

Beste Llz , fijn dat alles weer naar wens geweest is! Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Sushi Station

Matthijs
13 april 2021

Lekkere sushi. Inmiddels onze favoriet in Leidsche Rijn

Winandafloor@ziggo.nl
11 april 2021

Was weer heerlijk, bestelling zag er goed uit, was compleet en vers en op tijd klaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rembrandt
11 april 2021

eten was erg lekker maar moest 2 uur wachten tot ik het eten kreeg erg jammer

Reactie van Sushi Station

Beste Rembrandt, Nogmaals onze excuses voor de late bezorging. We zullen ons best doen om zo snel mogelijk te kunnen bezorgen, maar helaas verse sushi vergt iets meer tijd. Gelukkig heeft de sushi wel goed gesmaakt. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Liz
10 april 2021

Ik koos voor de optie ‘ bezorging zsm’ maar moest er toch 1,5 uur op wachten. Gelukkig werd ik hier per mail wel over geïnformeerd.

Lilly
8 april 2021

Op tijd gebracht, super kwaliteit...smullen

Astrid
6 april 2021
BvG
6 april 2021

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marisol
5 april 2021
Fenna
4 april 2021

Bezorging netjes op tijd. Kwaliteit zoals gewend, goed, vers, lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rilana
4 april 2021

Was weer lekker en keurig op tijd. Echter de betaling ging niet goed met iDeal en m’n bestelling was “weg). Daardoor moest ik opnieuw bestellen maar deed helaas de kortingscode die ik had het niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Rilana, dat is erg vervelend en we willen dit graag met u oplossen. We hebben u geprobeerd te bellen maar u helaas niet te pakken gekregen. We hebben nu in uw voicemail gesproken .Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Sushi-station

Sarah
4 april 2021

De bezorging was iets later, hier werd ik netjes over gebedeld. Sushi was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joop Bruins
4 april 2021

Perfekt bestaat niet (immers: té veel smaken, gewoontes enz.), maar wij vinden de producten van 'SushiStation LeidscheRijn' van een constant uitstekend (!) kwaliteitsniveau.

Hans
3 april 2021

Erg goede kwaliteit, de beste sushi in de omgeving. Verschillende gerechten geprobeerd en allemaal top. De bezorging is altijd vriendelijk en op tijd.

Kirsten
3 april 2021

Normaal altijd op tijd maar dit keer 20 min ge laat. T smaakte er gelukkig niet minder om

F. Broekmans
29 maart 2021

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd gebracht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
29 maart 2021

Zoals altijd zijn de gerechten van Sushi Station met zorg bereid, en smaken allemaal even lekker. Bezorging was excat op het aangegeven tijdstip. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita
29 maart 2021

Onze bestelling was op tijd klaar. De presentatie overtrof mijn verwachtingen. De sushi was heerlijk en vers. Erg goede kwaliteit en prijs was top (deal). Zeer aan te bevelen.

Porsche
27 maart 2021

Prima sushi, lekkere sashimi, nette levering. Altijd eerder bezorgd dan aangegeven. De smaak van de rijst mag van mij authentieker, meer smaak van sushi-azijn. Verder vaker en meer, houden zo!

Klaas
27 maart 2021

Niet alle sushi was voldoende gekoeld. Tonijn was niet stevig. Sushi werd na meer dan 1,5 uur pas gebracht. Wel is er na 80 minuten telefonisch contact opgenomen om de vertraging te melden. En bood ook de bezorger excuses aan. Ik ga voor deze keer dan maar uit van overmacht.

Lisette
27 maart 2021

Netjes op tijd bezorgd. Heerlijke verse sushi. variety box is een aanrader.

Jaap
27 maart 2021

De sushi was lekker en er zijn mooie boxen. Maar de wachttijd van ruim 1,5uur (om 19:20 besteld en om 21u bezorgd) vonden wij wel heel overdreven lang. Dit kregen we ook pas door na de bestelling/betaling.

Reactie van Sushi Station

Beste Klaas, Nogmaals onze excuses voor de late bezorging. We zullen beter ons best doen om meer op tijd te leveren . Helaas werkt de bezorgsysteem niet altijd mee met het berekenen van de juiste bezorgtijden , waarbij we na het bestellen pas kunnen doorgeven van de juiste bezorgtijden . Zodra u na het bestellen toch te lang moet wachten , kunt u ons altijd benaderen om samen een oplossing te bedenken. Het spijt ons voor het ongemak. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Daniel
26 maart 2021

Wederom top! Ik ben fan :)

Awa
25 maart 2021

Heel lekker!

Lieke
24 maart 2021

Heerlijk sushi, echt een aanrader!

Mounia
23 maart 2021

Perfecte service, klantvriendelijk en heerlijke sushi.

Lilly
23 maart 2021

op tijd klaar...kwaliteit fantastisch... echt een aanrader

Nono
22 maart 2021

Duur maar heerlijk

Lefthy
22 maart 2021

Prima sushi. Voor de derde keer Twee x 40st besteld voor 4 personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Emily
21 maart 2021

Super snelle bezorging en super lekker sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sacha
21 maart 2021

Wederom fantastisch!

Tonya
21 maart 2021

Very tasty

Frank
21 maart 2021

De sushi was meer dan 40 minuten te laat dan de aangegeven tijd te laat waardoor we ruim 1,5 uur hebben moeten wachten op ons eten, dat was jammer. Verder was de sushi en pokebowl heerlijk

Reactie van Sushi Station

Beste Frank, Nogmaals onze excuses voor de late bezorging. We zullen beter ons best doen om meer op tijd te leveren Gelukkig heeft de sushi wel goed gesmaakt. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Step
20 maart 2021

Geweldige kwaliteit en goede bezorger, verdiende een fooi..

JC
17 maart 2021

was weer heerlijk

Nicole
17 maart 2021

Super lekker! Nette service belde even om te zeggen dat ze iets later waren. Voor herhaling vatbaar.

Pien
17 maart 2021

Ik was verrast door de snelle levering. Heb voortreffelijk gegeten en dit was de eerste keer bij jullie, maar zeker niet de laatste keer. Bedankt!

Ellen
16 maart 2021

Nieuw in Leidsche Rijn, nu al by far m'n favoriete restaurant. Heerlijke verse sushi!

Romy
16 maart 2021

Beste sushi uit Utrecht en omstreken.

Hein de Kloet
15 maart 2021

Ik moest uiteindelijk zeker een kwartier wachten, maar er kwamen oprechte excuses en een fles wijn. De sushi waren uitstekend!

Telma
14 maart 2021
JC
13 maart 2021

sushi was weer heerlijk

Sharita
13 maart 2021

Heerlijk gegeten! Daarnaast werd ik goed en persoonlijk op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Reactie van Sushi Station

Beste Sharita, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent geweest! Met vriendelijke groeten, Sushi Station

Hans
13 maart 2021

Heerlijke sushi gegeten! Vanwege het slechte weer kwam de bezorger iets later. We werden daar keurig over geïnformeerd via de telefoon.

Mick
13 maart 2021

Netjes op tijd geleverd. Alles was erg lekker. Genoeg soya, wasabi en gember standaard bijgeleverd. Altijd goeie kwaliteit.

Lili
13 maart 2021

Elke keer dat ik besteld heb, heb ik erg lekker gegeten. Er is lekkere sushi, en er is consistent lekkere sushi :) absoluut mijn go to restaurant voor heerlijke sushi waar ik elke keer blij van word! ❤️

Reactie van Sushi Station

Beste Lili , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Brenda
12 maart 2021

Echt lekkere sushi! En zoveel gember en wasabi als je lekker vindt. Dat is elders vaak anders..

Daniel
12 maart 2021

Wederom heerlijk!

Martijn van Andel
12 maart 2021

Weer een goede service en natuurlijk heerlijk eten.

Kirsten
10 maart 2021

Heerlijk gegeten. De sushi zag er mooi uit, de rijst was stevig en de vis vers. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet Kleijnenburg
7 maart 2021

Wij zijn blij verrast over de kwaliteit en de goede service.Wij zullen zeker er vaker gebruik van maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karima
7 maart 2021

Eerste keer hier besteld, erg lekker en vers, ga hier vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen
6 maart 2021
Priscillla
5 maart 2021

Geweldig goede sushi, netjes gebeld dat het iets langer duurde qua bezorgen. Lekker gegeten!

amortje
5 maart 2021

super lekkere sushi.. we hebben genoten. Bezorging was vriendelijk.

Koen
5 maart 2021

Snel bereid, vers, vriendelijk personeel

Tom
5 maart 2021
Marcel
1 maart 2021

Alsof de sushi recht uit Japan kwam. Heerlijk gegeten vanavond!

Eline
28 februari 2021

Superlekkere verse sushi!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
28 februari 2021

Was heel lekker en snel geleverd

Philip
28 februari 2021

Heerlijke Pokebowls gegeten!

Hans
28 februari 2021

Voor het eerst de crunch box geprobeerd, erg lekker. Vriendelijke bezorging, precies op tijd.

Karin Beumer
27 februari 2021

Het was heerlijk en leuk dat je bij sommige rollen zelf de topping kan kiezen! 😋 Weer een andere sushi beleving! De krokante truffeltopping vond ik heerlijk!

Reactie van Sushi Station

Blij dat u ons concept leuk vindt Karin Tot de volgende keer. Met vriendelijke groeten, Sushi Station

A. Neles
27 februari 2021
Lieke Nieman
26 februari 2021
Nadya
26 februari 2021

Great sushi!

Simone Vankan
26 februari 2021

Overheerlijke verse sushi! Aanraders: crunchy of crispy rolls/sushi.

Dhiagilev
25 februari 2021

10 minuten voor tijdstip bezorgd. Mooie schaal. Is vooral goed in de Amerikaanse sushi met mayonaise.

Esther
23 februari 2021

Heerlijke sushi, altijd goed!

Esther
23 februari 2021

Perfect op tijd! (En dat op zaterdag avond..) De sushi was smaakvol en vers! Wij zullen zeker nog eens bestellen.

Eros
22 februari 2021
Walter
21 februari 2021

Perfecte smaak en hoeveelheid! Gewoon doen.

Lianne
21 februari 2021

Lekkere sushi voor relatief goede prijs. Keurig op tijd. Duidelijk bestelsysteem. Gevarieerde boxen. Voor herhaling vatbaar!