Beoordelingen van Sushi Station Utrecht

Recente recensies

5.0
Lieke
24 september 2022

Bezorging duurde 2 uur!!! 2 uur niet normaal! De gefrituurde garnalen waren koud en mega taai! Na 1,5 uur gebeld, ja scooter zou net weg gaan. Je wordt niet op de hoogte gehouden niks. Echt niet normaal!

Pascalle
19 september 2022

Netjes telefonisch te woord gestaan, omdat een product niet meer op voorraad was. Hierdoor kon ik een alternatief kiezen. Het eten was heerlijk. Alleen drankje vergeten, maar dat kan gebeuren.

RtL
19 september 2022

Last minute bestelling, snel klaar en het belangrijkste, goede sushi 👌🏻👌🏻

Tomas
11 september 2022

Bezorging was zoals altijd snel maar nu was de sushi een beetje geschoven door een scherpe bocht denk ik ;). Zoals altijd vers en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sushi
9 september 2022

Bezorging duurde erg lang, ook nadat er werd aangegeven dat de bezorger onderweg was. En weinig soysaus .

Irina
3 september 2022
Anna
2 september 2022
Daan
27 augustus 2022

Het was weer heerlijk. Maar bezorging duurde bijna 2 uur.

Reactie van Sushi Station

Beste Daan, Onze excuses dat we te laat uw bestelling hebben gebracht. We moeten beter onze drukte inschatten om meer op tijd te leveren. Bedankt voor uw review en graag tot de volgende keer.

M
25 augustus 2022

Top

Esther
25 augustus 2022
Madeleen
24 augustus 2022

Altijd lekker!

Olga Y Kat
21 augustus 2022

De bezorging was heel snel, we wonen ook wel heel dichtbij; het sushistation-filiaal is op 200 m van ons huis.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

T.v.d.heijden
21 augustus 2022

Prima heerlijk eten snelle bexorging

Happy Sushi
18 augustus 2022
Hermien
13 augustus 2022

Heerlijke verse sushi. Bezorging was sneller dan verwacht

Reactie van Sushi Station

Beste Hermien, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling, daar worden we blij van. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Madeleen
13 augustus 2022

Heerlijk gegeten, bezorging ging ook goed

Lizette
13 augustus 2022

Zoals altijd, prima in orde!

Monique
12 augustus 2022

Weer heerlijk gegeten. De nieuwe garnalen kroket zijn een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Monique, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag terug bij Sushi Station.

Lefthy
12 augustus 2022
Monique
10 augustus 2022

Prima op tijd bezorging maar de soja saus en sushi waren erg zuur helaas

W Bovens
9 augustus 2022

Lekker en vers. yakitori is aan de kleine kant maar sushi, loempiaatjes en edamama zijn lekker!

Reactie van Sushi Station

Beste W Bovens, Bedankt voor de uw beoordeling . We kunnen helaas niet veel veranderen aan de yakitori , die bestellen we kant en klaar bij de Japanse leverancier. Excuses hiervoor . We zien u graag terug bij Sushi Station

Marieke
8 augustus 2022

Heerlijk gegeten, lekker verse sushi en de crispy box was favoriet!

Yolanda Reus
8 augustus 2022

Sushi was HEERLIJK (en super vers), sushibowls waren perfect gevuld en aangepast aan onze wensen. Bezorging was ook nog snel en vriendelijk. Kortom: de beste sushi in Leidsche Rijn Utrecht

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Yolanda heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Millie
5 augustus 2022

Lekker gegeten, keurig op tijd bezorgd, zelfs eerder.

Hutten
2 augustus 2022

Nu ben ik altijd zeer tevreden over het eten hier. Smaakt goed, lekker vers .. poke bowl was ook erg goed. Volgende keer bestel ik ook zeker weer hier echter was het wel ditmaal dat de sushi uitelkaar viel en al niet lekker in de box zat.. de smaak was er gelukkig niet minder om..

Reactie van Sushi Station

Onze excuses dat we jullie sushi op deze wijze hebben afgeleverd. Onze sushi chefs zullen voortaan wat beter opletten. Gelukkig bent u nog tevreden over de smaak van onze sushi . We zien u graag terug bij Sushi Station

Nou
1 augustus 2022

Zeker voor herhaling vatbaar dubbel en dwars!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joe
31 juli 2022
Carlijn
31 juli 2022

Sushi was lekker maar bestelling was helaas niet compleet. Soja boontjes besteld maar deze zijn niet geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Sushi Station

Beste Carlijn , onze excuses dat er producten bij uw bestelling ontbrak. We hebben u een e-mail gestuurd met een actiecode . Met vriendelijke groet, Sushi-station

Sharon
31 juli 2022
Ans
30 juli 2022

Was heerlijk en verzorgd!

Vera
26 juli 2022

Lekkere verse sushi en perfect bezorgd door een vriendelijke bezorger

Romy Aikema
25 juli 2022
Tom
21 juli 2022

Heerlijke sushi, ga zo door!

Caroline
18 juli 2022

Erg goed van smaak en vers, weer lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daisy
18 juli 2022
Henriette
12 juli 2022

Lekker snel, nog warm en verder heerlijk.

~
12 juli 2022

Heerlijk eten. Jammer dat er toch gember, wasabi en sojasaus wordt geleverd ondanks dat je kan aanvinken dat je dit niet wenst te ontvangen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanne
11 juli 2022

Snelle bezorging en heerlijke sushi

Jan
11 juli 2022

Kwaliteit van sushi was prima, porties waren royaal. Bezorging op tijd....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeroen Hack
10 juli 2022
Senny
6 juli 2022

Snelle levering. Er miste iets uit de bestelling, 2x telefonisch gesproken en is daarna alsnog bezorgd. Het eten is van enorm goede kwaliteit, wat tegenwoordig ver te zoeken is bij concurrenten. Een aanrader dus!

Reactie van Sushi Station

Beste Senny , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Rens
5 juli 2022

De bezorging was top. De sushi's waren oké, de vis (zalm en tonijn) was net te zout. Dus wat betreft de smaak, mag beter.

Sonja
3 juli 2022

Heerlijke sushi, snel bezorgd!

Olga Y.
1 juli 2022

De pokébowls werden eerder bezorgd dan gepland, fijn dus. De vulling, samenstelling en smaak waren prima.

Mireille
30 juni 2022
Lidia
25 juni 2022
Weimy
25 juni 2022

Lekker en snelle bezorging. Top!

Richard
25 juni 2022

Jammer dat er de laatste keren geen stokjes bij zaten

Eline
23 juni 2022

Het is hier altijd goed! Ze stellen nooit teleur. Bezorging altijd op tijd en de sushi is heerlijk!

Marloes
18 juni 2022

Elke keer heerlijke en verse sushi

Jos de Bruijn
13 juni 2022

Eten prima. Maar bestellen voor de volgende dag gaat niet. Krijg dan bevestiging dat de bestelling op dezelfde dag van bestellen kan worden opgehaald. Site graag aanpassen

Tom
12 juni 2022
K
10 juni 2022
Maddy
10 juni 2022

Erg lekker, vers en snel! We hebben genoten van jullie sushi. Fijn ook dat er altijd lekkere akties zijn.

snel, super vers en prima hoeveelheid: POKEBOWL
7 juni 2022

Pokebowl zalm en pokebowl tonijn, beide met aangepaste ingrediënten. Snel geleverd, heerlijk verse vis en een fijne hoeveelheid. BLIJ MEE!!!!

Esther
7 juni 2022

Heerlijke sushi, altijd vers en bezorging op afgesproken tijd. Een aanrader!

Sandra
7 juni 2022

Voor mij waren sommige sushi te zout, mijn partner vond van niet!

Juliana
5 juni 2022
Ricardo
4 juni 2022

Heerlijke sushi’s!!!

Vera
4 juni 2022

Goed verzorgt. Erg smakelijk. Attent, vragend/bellen als ze iets niet helemaal begrijpen .

Taner
3 juni 2022

Zoals altijd weer heerlijk gesmaakt! Bedankt!

Geurt
3 juni 2022

Erg vriendelijke en prettige bezorger! Was heerlijk maar graag iets meer groente en vlees in verhouding tot rijst zou fijn zijn maar ik bestel graag weer een volgende keer!

Jack
2 juni 2022

Veel van de sushi was door de rit ‘beschadigd’. Ik haal regelmatig op en weet hoe het eruit ziet als het uit de keuken komt, zag er nu minder goed uit. Nog steeds lekker overigens.

Marwa
29 mei 2022

It was so good and fresh

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel
29 mei 2022
Max
29 mei 2022

De sashimi zalm was om op de zuigen zo vers. Heerlijk gegeten. De bezorging kwam precies op het gewenste tijdstip.

Tomas
27 mei 2022

Altijd lekker. Vers!

Semler
27 mei 2022

Zo als altijd een dikke 10👌

Lieke
24 mei 2022

Lekkere sushi. Jammer van de wasabi bij de zalm. Kip mogen wel grotere stukken zijn. Verder erg smakelijk!

Daisy Lijffijt
23 mei 2022
TW Tang
14 mei 2022
Marjolein
13 mei 2022

Heerlijke en superverse sushi

Daan
11 mei 2022
Maarten
9 mei 2022

Zelfs eerder geleverd dan aangegeven. Echt top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lidia
9 mei 2022
Lisette
8 mei 2022

Heerlijke sushi: verse ingrediënten en mooi samengestelde box. Vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
7 mei 2022

Ik had wat te weinig besteld en heb snel een nieuwe bestelling erbij geplaatst. Zou een uur later komen. Gemaild of het eerder kon en binnen 15 minuten was het er al. Op een zaterdagavond. Goede service. Heel blij mee. De sushi komt soms wat 'geschud' aan. Dan ziet het er minder aantrekkelijk uit.

Marijn
6 mei 2022
Melisa
2 mei 2022

Het was heerlijk !

Anoniem
27 april 2022

Super verse sushi Levering op tijd en netjes

Lizette
27 april 2022

Heerlijke sushi, snelle bezorging

Janet
27 april 2022

Wij bestellen hier vaker. Deze keer smaakte de sushi ons extra goed. De rijst die in de sushi gebruikt is, was lekker zacht, maar toch waren de rijstkorrels nog goed herkenbaar. De flamed grill salmon is onze favoriet. Nu ook weer. Maar ze zijn allemaal erg lekker. Fijn om deze sushi-mogelijkheid dichtbij te hebben. Wij weten ze de volgende keer weer te vinden!

Jolien
24 april 2022

Super snel geleverd én heerlijke verse sushi! Vooral de zalm is heerlijk zacht en smaakt verrukkelijk! Wij gaan zeker vaker bestellen :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tiny
24 april 2022
Jolanda
21 april 2022

Bedankt voor de felicitatie en het presentje! :)

Alessandro
19 april 2022
irene
19 april 2022

Heerlijke sushi! Bezorging was een half uur later dan verwacht.

Antoinette
17 april 2022

Heerlijke sushi. Vers gemaakt en de smaak was top!

Cetin
17 april 2022

Dit was de 2de keer dat wij een bestelling hebben geplaatst bij Sushistation. De vorige keren steeds bij andere plaatsen besteld zonder tevredenheid. Sushi van Sushistation is zeker smaakvol en vers. Bezorging steeds stip op tijd. 4 sterren ipv 5 sterren gegeven omdat de sushi rijst bij de 1ste bestelling toch lekkerder was dan de 2de keer (iets droog) en bij de 2de keer zat er haast geen spicy kruiden erop en waren ze de stokjes vergeten…Desalniettemin zullen wij voortaan steeds onze sushi bij Sushistation bestellen. Zeker een aanrader!

Reactie van Sushi Station

Beste Cetin , heel erg bedankt voor het feit dat u de tijd heeft genomen om deze mooie beoordeling te plaatsen. Hier worden wij erg blij van!

Fleur
15 april 2022

Top service weer!

Lianne
14 april 2022

Sushi van hoge kwaliteit en supersnel bezorgd. Zeer blij mee!

Yeshwant
13 april 2022

Complimenten aan de chef die een constante smaak aan z’n producten geeft 🥳

Geeta Bindes
11 april 2022
Lizette
9 april 2022

Een half uur eerder dan aangegeven bezorgd, top!

Jelle Heuvelmans
8 april 2022

Goed gevulde sushi

Irina
7 april 2022
Nazila Karimi
5 april 2022
Maarten
4 april 2022

Zeer lekkere sushi. En mooi op tijd geleverd.

Marijn
3 april 2022

Bestelling was niet compleet maar deel werd later bezorgd. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilona
2 april 2022

Heerlijke sushi. Goede kwaliteit/prijs verhouding en snelle bezorging.

Katja van Gelein Vitringa
2 april 2022
Yeshwant
29 maart 2022

De lekkerste sushi in de buurt met goede prijzen en snelle bezorging ;)

Maria
29 maart 2022

Zoals altijd: vers en ontzettend lekker!

Sandy oostveen
27 maart 2022

Wij hebben 2x een pokebol besteld (chicken en tonijn-zalm). Het was heerlijk!

L.
25 maart 2022
Yo
22 maart 2022

De tori katsu don halal zag er op het plaatje lekker uit met plakjes gepaneerde kip, maar wat ik ontving was een een in blokjes gesneden kipschnitsel (of zo) op een bedje warme sushi rijst met wat zoetzure komkommer. Wat wel heel fijn was: Sushi Station belde om te vragen welke saus ik wilde hebben. Over het algemeen ben ik echt dik tevreden over Sushi Station, dit was gewoon een tegenvallertje.

Yolanda
22 maart 2022

Perfecte pokebowl, vers, goed gevuld...in een woord fantastisch. Aanrader!!!!!

Daan
21 maart 2022
Bas
19 maart 2022

Heerlijk verse sushi!

Kim
18 maart 2022

Het bestellen verliep niet helemaal soepel, maar heerlijk sushi! Beste van Utrecht als je het mij vraagt

Lizette
12 maart 2022

Heerlijke sushi, perfect op tijd gebracht door een vriendelijke bezorger. Top dus!

Verbeek
11 maart 2022

Super lekker eten. Een paar items vergeten maar binnen 5 minuten nabezorgd. Complimenten.

Janet
11 maart 2022

Wij bestellen hier altijd onze sushi. Altijd erg tevreden. Fijn om in de buurt te hebben.

W
10 maart 2022
Grace
8 maart 2022

lekkere sashimi, op tijd bezorgd. toen blijkt dat de wasabi vergeten was kon deze ook worden nabezorgd. Top!!

Jolanda
7 maart 2022
Ingrid
7 maart 2022

Veel vertraging in de bezorging. Was 40min langer dan het mailtje aangaf. Uiteindelijk 2 uur na het plaatsen van de bestelling. Sushi was wel erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Madeleen
6 maart 2022

Heerlijk gegeten, aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marleen
6 maart 2022

Heerlijke Pokebowl. Wel jammer dat er zoveel tijd zit tussen moment van bestellen en bezorgen en dat de bezorger dan ook nog eens 20 minuten vertraagd is..

Van Buchem
6 maart 2022

Om 19.00 besteld op zsm Levering zou dan worden 20.30 echt al te laat . Om 20.45 na bellen nog niets het zou onderweg zijn Afstand is 3 min met de fiets Om 21.05 bezorger met de bestelling van iemand anders . Ging boos weer weg Gebeld niemand meer bereikbaar. Geen bericht over de status en onbereikbaar Om 21.30 gingen we maar pizza halen , Toen stond er iemand met de shushi voor de deur . Geen excuses of uitleg Zwaar teleurgesteld en onacceptabel Verbeter planning en communicatie Geen zsm wat dat bestaat niet Heeft klant geen keuze Geef kant keuze om na betaling te annuleren Ver

M
6 maart 2022

Het was lekker, maar blijkbaar was de bestelling op zijn kant terecht gekomen waar, want het zag er erg slordig uit. Daarnaast duurde het 1,5 uur voor de bestelling werd bezorgd. Het zou fijn zijn als hier bij de bestelling een melding van gemaakt kon worden.

Gianluca
5 maart 2022
Olsthoorn
28 februari 2022

Super lekker...Heerlijk gegeten..bedankt en tot gauw

Rolf Schouwen van
27 februari 2022

Lekkere sushi maar ik vond de Nigiri met zalm en tonijn te grote stukken. Beetje moeilijk wegslikken maar smaak prima.

Hakim
27 februari 2022

Beste Sushi van Utrecht e.o. Top service

Lisa
27 februari 2022

Vriendelijk en lekker!

Kees
25 februari 2022

Vers gemaakt en heerlijk!

Rijnen
24 februari 2022

Echt heel lekker en vers! Bezorging ook perfect op tijd!

Anoniem
22 februari 2022

Super lekker gegeten! Ik was vooraf gebeld of de bezorging ook ietsjes later mocht vanwege wat ziekte, dit vond ik heel erg netjes en de bezorger was er op de tijd dat ze zeiden.

Madeleen
21 februari 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging, ondanks het slechte weer. Alleen 2 blikjes Calpis die ik erbij had besteld zaten er niet bij. Ondanks dat echt genoten van het lekkere eten, dus gauw weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
18 februari 2022
Paul van Belzen
16 februari 2022
Jochem
15 februari 2022

Goede kwaliteit voor een goede prijs. Zeker als je de grotere samegestelde menu's neemt.

Een tevreden klant
14 februari 2022

Goede kwaliteit, netjes op tijd geleverd, erg lekker

Zahra
14 februari 2022
Irina
11 februari 2022
Santie de klerk
10 februari 2022

Erg heel vers en veel smaak

Nouhaila Safraoui
8 februari 2022

HEERLIJKE SUSHI BESTEL HIER ALTIJD!

Nikit
6 februari 2022

Super lekker gegeten ! Heerlijke poke bowl met zalm . Ga zeker nog x bestellen . Was binnen 20 min bezorgd top !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ixquic
6 februari 2022

Heerlijk!

Alessandro
6 februari 2022

Perfect service and great sushi, as usual

Martijn
4 februari 2022

Super lekker, vlot geleverd door een keurige bezorger, ik kan er niks op aan merken.

Y Versteeg
2 februari 2022

Heerlijke versgemaakte sushi, veel keuze en goede samengestelde boxen. Bezorging snel en netjes. Alleen de garnalenkroketten zijn al maanden uitverkocht.

Rosan Smienk
31 januari 2022
Lisa
30 januari 2022

Super service en heerlijk eten! Zeker voor herhaling vatbaar, ga zo door!

S.
29 januari 2022
Dorette
27 januari 2022

Top kwaliteit, goede service

John
24 januari 2022

Goede smaak verse producten gewoon goede kwaliteit de bezorging was sneller dan gepland daar is niks mis mee de bezorger mag wel wat rustiger rijden nu leken de pokebowls niet meer op hoe ze eruit horen te zien met alles aan 1 kant van de schalen, dit doet niks af aan de smaak als je dit even vergeet maar het oog bepaald mede de smaak verder gewoon TOP

Rilana
24 januari 2022

Ik heb om 18.00 besteld voor zo snel mogelijk. Kreeg bevestiging dat het 19.00 uur bezorgd zou worden. Om 18.58 een mail dat de bezorger onderweg is. Die kwam pas om 19.30 uur. De warme dingen waren koud, de koude dingen steenkoud. Laatste 2/3 keer is levering sowieso erg laat. Smaak is wel altijd top!

Marja
23 januari 2022

Wat was het heerlijk. Vers afwisselend. Kleurrijk. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marloes
23 januari 2022

Ruim op tijd bezorgd, heerlijke verse sushi

Wesley
23 januari 2022

Was iets te vroeg, maar geen probleem. Sushi lag wat rommelig in de schaal waardoor een aantal urumaki platgedrukt was.

Vivian
23 januari 2022

Bezorging was prima. Vroeg om 18.30 maar 18.10 werd er al aangebeld. Vond alleen de rijst aan de zure kant. Daardoor heb je hele avond zo’n na smaakje in je mond

Tiny
23 januari 2022
Khad
22 januari 2022

Onze complimenten voor de 3e keer besteld altijd lekker en vers👌🏼

Lotte
22 januari 2022
Anoniem
21 januari 2022

Bestel regelmatig bij Sushi Station Leidse rijn, altijd voortreffelijke sushi..

Khadija
21 januari 2022
Ronald
20 januari 2022
Louby
18 januari 2022
Greet
17 januari 2022

Ik had een bestelling voor 17.30uur. 17.00uur werd ik gebeld of de bestelling eerder mocht komen. Altijd goed uiteraard. Maarrrrrrr de bezorger kwam pas om 17.40uur waardoor wij steenkoude gyoza ontvingen??? De kwaliteit van de sushi was overigens prima. Dat moet wel gezegd. Waarom de bezorger er 40min over gedaan heeft wat in werkelijkheid maar een afstand was van 5min is de grote vraag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

David
15 januari 2022

Kaolo snelle levering

Marleen
15 januari 2022
Fam. D.
10 januari 2022

Sushi is altijd lekker vers en smaakt goed :)

Kim
10 januari 2022

Heerlijk gegeten

Sylvia
10 januari 2022

Het was verrukkelijk en heel vers ❤️

Ilse
9 januari 2022

Heerlijke sushi! Snelle service!

Matthijs
8 januari 2022

Sushi lover box stond snel klaar. Goede kwaliteit. Goed voor 2pers. Was een goede lunch :) Kom graag terug.

Lotte
6 januari 2022
Marcel
3 januari 2022
Daniel van Hoeve
3 januari 2022
C.
3 januari 2022

Overheerlijke verse sushi en snel geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
2 januari 2021

Super lekker

Diana
2 januari 2021

Het was weer heerlijk. Alleen heel jammer dat er geen sojasaus en wasabi bij zat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura van Hattem
1 januari 2021
Trudi
31 december 2021

Prima heerlijk

S.K.
30 december 2021

Super vers en lekker!

Tomas
29 december 2021

Super! Houden rekening met allergieën op verzoek. Klasse.

Laura
28 december 2021
Jelle
28 december 2021

Goed, zoals altijd! In 2022 weer lekker sushi bestellen hier!!

Roy
27 december 2021

Keurig op tijd, sushi mooi opgemaakt, goede verhouding rijst en bovenal smaakte het prima.

Katja Vitringa
27 december 2021

De sushi maaltijd was heerlijk. Mijn complimenten aan de kok! De bezorger heeft de maaltijd nog voor de afgesproken tijd afgeleverd.

Eliza
27 december 2021
Zhang
27 december 2021
Aaf Visser
26 december 2021

Was weer prima. Dank

John Schouten
26 december 2021

Super goede service en zeer snel met je bestelling. En het was echt lekker. Hoop dat jullie er nog lang zitten.

Dominique
25 december 2021

Heerlijke sushi, netjes verpakt, wat warm moet zijn was warm, wat koud moet zijn was koud. Beste sushi die ik online heb besteld. En de levering was heel erg snel!

Astrid
24 december 2021

Het was weer heerlijk

Sharvano
24 december 2021

Lekkere sushi en goede service

Corina Links
24 december 2021

Het was weer heerlijk

Sabine
24 december 2021

Besteld op kerstavond, netjes op de afgesproken tijd. Er was 1 product vergeten, en dat werd binnen 15min nageleverd. Het was weer heerlijk!

JC
24 december 2021
Haar op Maat
24 december 2021

Het eten was heerlijk en op afgesproken tijd bezorgd!

Albert
23 december 2021

Lekker! Hoe verser en beter de vis, hoe lekkerder! Voor mij niks gefrituurd of mayonaises. Zulk vet past voor mij niet bij sushi, zoals ze origineel zijn. Bedankt!

H.
18 december 2021

Prima zoals altijd was weer lekker...

Lorraine Favier-Frans
16 december 2021

Vaker besteld en de Sushi is echt heerlijk!!!

Andre
15 december 2021

Prima

Esther
14 december 2021

Lekkere boxen. Vers, smakelijk. Heerlijk gegeten.

Michelle
12 december 2021

Weer heerlijke sushi, ruim voor de aangegeven tijd bezorgd. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniel
10 december 2021
S.
10 december 2021
Elo
9 december 2021

Heerlijke sushi, loempia's en poke bowl! Top kwaliteit. Vaste klant erbij!!

Karlijn
6 december 2021

Heerlijke sushi en pokebowl! Ook goede grote porties pokebowl. Bezorgd altijd op tijd maar meestal eerder maar dan bellen ze of het kan. Super goeie tent

-
6 december 2021
W
5 december 2021

Hele lekkere sushi. En de iets mindere ervaring van de vorige keer helemaal goed gemaakt! Dank

KH
4 december 2021

Eten was goed, alleen geen wasabi en sojasaus bij.

Jochem
3 december 2021

De bestelling was niet compleet. Na een belletje zeer snel hersteld. Super tevreden.

Erik van Dijk
3 december 2021

Snelle bezorging alles super vers 👍👍

JB
30 november 2021
J Muller
30 november 2021

Ditmaal GEEN soja saus EN wasabi. Regelmatig of het één niet of het ander niet erbij. Ditmaal beide niet…

Horecatroubleshooter
30 november 2021

Lekker gegeten en optijd

paul van belzen
29 november 2021
Juliana
28 november 2021
Rob
27 november 2021

Prachtige schaal met verschillende soorten sushi. En de smaak was voortreffelijk. Echt een feestje om hiervan te smullen.

Mirjam
27 november 2021
Anna
25 november 2021

Lekker zoals altijd en perfect optijd bezorgd.

Alessandro
24 november 2021
Monique smits
19 november 2021

Netjes gebeld dat ze later kwamen. Helaas was onze snackbox al koud bij uitkomst en daarom niet lekker meer

Bert
18 november 2021

We hebben veel sushi bezorgers geprobeerd, maar deze is toch veruit de beste. De sushi is zo lekker en altijd snel bezorgd!

J.Bell
17 november 2021

Very good (especially without mayo) . The delivery was good and took in consideration our request. Thank you

Juud
16 november 2021

Altijd verse sushi, goed van smaak en uitstekende kwaliteit. Porties meer dan goed. Ook de bijgerechten zijn erg smakelijk.

Lizette
13 november 2021

Superlekkere sushi, bezorger iets later (minimaal) maar bood gelijk netjes zijn excuus aan dus geen probleem! Aanrader!

Van Schaik
12 november 2021
Hilly
6 november 2021

heerlijke super verse sushi

Karin Beumer
6 november 2021
Ferry
6 november 2021

Heerlijk en complimenten over de vegavariant. Snel bezorgd.

Lianne
5 november 2021
Hoogerbrugge Remco
3 november 2021
Carola
1 november 2021

Heerlijk!! Netjes op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
31 oktober 2021
Loes
31 oktober 2021

We zijn betere sushi gewend van sushi station leidsche rijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sijbrandij
30 oktober 2021

Bestelling veel te laat geleverd

Angela
30 oktober 2021

Heerlijk!

L.
29 oktober 2021

Zaten helaas (weer) geen stokjes bij de bestelling. Verwacht je wel als je sushi besteld.

Muller
29 oktober 2021

Wederom geen soja saus en wasabi. Dit is al de derde keer dat er iets vergeten wordt. Gaarne meer focus. Dank!

Amy
29 oktober 2021

Helaas de extra unagisaus vergeten. Voor de rest weer lekker als altijd.

Irina
28 oktober 2021

Sushi zijn heerlijk. Bezorging dit keer was behoorlijk te laat.

Marc
26 oktober 2021

Super snel en lekker

Sandra
26 oktober 2021

Aanrader! Verse en heerlijke sushi!

Wesley
24 oktober 2021

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
24 oktober 2021
Li
24 oktober 2021

Echt heerlijke sushi!

Horecatroubleshooter
23 oktober 2021

We bestellen nu al een tijdje bij jullie alleen gister had ik een kleine opmerking ,ik had het menu sushi lover besteld maar leek me een beetje weinig er was drie kwart van de ronde box was gevuld qua plek. En meestal zit ie helemaal vol. Maar de smaak was prima en was super optijd. Blijf zeker bij jullie bestellen 👍🏼👍🏼

Khad
23 oktober 2021

Lekkere verse sushi op tijd bezorgd

Alesya Halavach
19 oktober 2021

Lekker vers!

Roos
19 oktober 2021

Sushi was lekker! Leuk ook dat je zelf je favo combi kan samenstellen. Alleen de bezorging was wat minder, sushi was geplet waardoor het er niet smakelijk en mooi uitzag.

Laura van Hattem
18 oktober 2021
BSN
17 oktober 2021

Heerlijk eten voor de een goede prijs.

Inez Cohen
14 oktober 2021

Altijd heerlijk verse sushi en super snelle bezorging!

Aaf Visser
12 oktober 2021

prima

Amy
10 oktober 2021

Heel lekker en ontzettend snel bezorgd!

Anna
9 oktober 2021
Eddy Poppes
9 oktober 2021
Emilie
8 oktober 2021
Lizette
2 oktober 2021

Perfect! Zowel de kwaliteit als de supersnelle bezorging!

Daniel
1 oktober 2021

Deze keer weer top!

Esma
1 oktober 2021

Erg jammer zat zo weinig groente op dit keer, meer kleverige rijst dan groente.

Im
30 september 2021

Top sushi heerlijk en op tijd

Souad
29 september 2021

Alles was top! Snel bezorgd en eten was heerlijk! Zeker een aanrader!

Joop Bruins
27 september 2021

Naar mijn bevinding écht vers, altijd uitstekend van kwaliteit in opmaak en ingrediënten. Zeer klantvriendelijk, levering zeer dicht bij afspraaktijden. Kortom: geen wanklank - alle lof. Aanbevolen!

Marloes
26 september 2021

Lekkere sushi, maar bij mijn bestelling had ik gevraagd om geen sushi met salade toe te voegen, en die zat er helaas wel bij, dat was jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.
25 september 2021

Iets was niet in orde, werd goed en snel opgelost. Heel fijn!

Laura
22 september 2021
ERZO
20 september 2021

goede verse sushi, rijst mag wat zuurder.

Alessandro
19 september 2021

Altijd heerlijk sushi en op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Burger
19 september 2021

Heerlijk, buiten gewoon.

Janet
18 september 2021
R. Houwen
17 september 2021

Hele goede en gevarieerde sushi. We hebben zitten smullen. Bezorging was ook perfect. Precies op het afgesproken tijdstip. Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tamara
11 september 2021
Stijn
10 september 2021

Prima sushi, snel bezorgd

Kasper
10 september 2021

Eerste keer besteld en eindelijk weer eens prima sushi! Vaak elders besteld (of opgehaald) wat meestal tegen viel. Sushi station is voor herhaling vatbaar!

Bink
8 september 2021

Lekkere hapjes! Toffe bezorger 💪

S.
8 september 2021
Lia van Norden
5 september 2021

Heel lekker allemaal we hebben genoten. Zag er goed verzorgd uit. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was op de afgesproken tijd.

Justine
4 september 2021

Lang op moeten wachten maar was wel erg lekker

Sharon
4 september 2021

Altijd lekker

Bianca
4 september 2021

Heerlijke sushi en wat een mooie zachte sashimi.

Martijn van Andel
31 augustus 2021

Het waren weer heerlijke Poke Bowls!

Treffers
30 augustus 2021

Prima.

Geertje Verhoef
30 augustus 2021

De bezorging zou een uur zijn maar, het eten was er al met een half uur! Top. Het was weer heerlijk, de warme hapjes waren goed warm ook heerlijk! Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ma
29 augustus 2021

Prima lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet
29 augustus 2021

Heel tevreden. Moesten even wachten, maar dús vers. Erg lekker.